Wednesday, January 07, 2009

Lite synpunkter

Så blev återigen upprörd över en sån där gala då. Årets kvinnliga artist borde så klart Annika ha vunnit, men jag kan ändå acceptera att hon inte gjorde det (även om juryn hade henne som vinnare). Att varken Annika eller Håkan vann årets album är dumt men jag accepterar det. Jag tycker det är sjukt konstigt att inte Håkan vann årets liveakt, inget ont om Robyn (även om jag inte var särskilt imponerad av hennes konsert på Hutlsfred i somras) men såg man Håkan i somras när han radade upp fem plus-konserter borde det inte ha varit något tvivel om vem som skulle ha vunnit. Men okej, jag kan acceptera det också.
Men, årets låt. Alltså att inte min favorit (Krunegård) vann är en sak, det är jag van vid, men EMD? Alltså på riktigt, EMD? Hur gick det till? Det, mina vänner, är inget annat än en skandal. En stor fet skandal som tydligt visar varför folket aldrig, och definitivt inte ensamt, ska få utse vinnare. Jag misstänker dock en konspiration. För se här, EMD består av idoldeltagare, TV4 sänder Idol, TV4 sänder också Grammis, EMD vinner grammis. Är det verkligen en slump?

Allt var ju dock inte dåligt utan det fanns en del bra saker också. Annika vann priset som årets textförfattare, Håkan Hellström vann årets manliga och höll galans bästa tacktal och Soundtrack Of Our Lives tycker jag var rätt vinnare som årets grupp.

För övrigt smakade pizzan bra.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

SKANDAL. Jag är fortfarande upprörd. Bra att pizzan smakade bra. Jag skulle vilja äta pizza. Men jag känner ingen smak. Fick en kort smakförnimmelse idag när jag åt en bit mandarin. En halv sekunds uppenbarelse. And then. Nothing.

3:28 PM  
Blogger Nicklas R said...

Jaj ag också. Men som vi sa igår får vi se frammåt mot P3 Guld och Rockbjörnen.
Men fy vad jobbigt. Och vad retsamt med den där halva sekunden

7:34 PM  

Post a Comment

<< Home