Friday, February 13, 2009

Fortsatta kattproblem

För en liten stund sen dök den där katten upp igen. Man känner sej ju som ett jävla svin som inte släpper in den när den sitter utanför och jamar bedjande, speciellt en sån här kväll när det snöar och är nollgradigt ute, men som jag nämnt några gånger förut kan jag ju liksom inte släppa in den.
Men jag blir nästan sur på ägarna till den som håller på att släppa ut den hela tiden när den uppenbarligen vill in på kvällarna. Utan att gå in på detaljer (det är jag för trött för) vet jag att det är någon i det här huset som äger den (det är antagligen därför den sitter här och jamar, den vill helt enkelt bli insläppt) och att den har blivit insläppt ett par gånger åtminstone av hon som var här och knackade på fönstret och först trodde det var min katt, så uppenbarligen håller dom på att släppa ut katten. Men släpper dom ut katten får dom ju se till att den kan komma in på något sätt också, dom kan ju liksom inte förvänta sej att andra ska hålla på och släppa in den, har dm katt får dom ju se till att ta hand om den liksom.
I och med att det är någon här i huset som äger den kan man tycka att det vore en smal sak att helt enkelt se till att ta dit katten men problemet är att jag vet inte vem/vilka det är och att börja ringa på varenda dörr i huset vid den här tiden känns ju som en rät dålig idé. Och att släppa in den i trappuppgången går liksom inte riktigt heller, det är liksom folk i huset som har hundar och att ha katten i trappupgången då vore väl ingen direkt lysande grej.

Och shit. Precis nu hoppade den upp i fönstret här. Fan vad rädd jag blev.
Men alltså på allvar är det så att fortsätter det här några kvällar till så börjar jag snart fundera på att släppa in den och sätta upp en lapp i trappen om att ägarna får komma hit och hämta den, för att ha den sittande jamandes här utanför och vilja bli insläppt varenda kväll funkar ju inte.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home