Saturday, March 14, 2009

Varken nöjd eller missnöjd

Vad ska man säga? Jag tippade rätt kan man ju börja med att konstatera, det känns ju bra så klart. Men annars är jag väl inte jättenöjd över resultatet, jag är ju inte så väldigt förtjust i "La voix" som låt liksom. Men jag är väldigt nöjd över att Måns Zelmerlöv inte vann, var sjukt rädd att han skulel göra det när han ledde efter att jurygrupperna hade gett sina poäng. Vilket jag fortfarande är lite smått chockad över att han gjorde, juryn bruakr ju vanligtvis sparka folkets sjärt i dom flesta sammanhang, så man undrar ju lite vad det är för folk som sitter i dom där jurygrupperna. Vill minnas att dom brukar ha instruktioner att tänka eurovision men det lär dom ju knapast ha gjort i år, hade Måns vunnit hade definitivt inte kommit topp 15 i esc.
Men nu vann han ju inte så jag vet inte varför jag håller på och babblar om det, det är ju ett ickeproblem. Hur är då Malenas chanser i esc? Svårbedömda skulle jag säga, den lär ju sticka ut till viss del men sen om det kommer funka har jag faktiskt ingen aning om. Jag kommer nog ha anledning att återkomma till det.

vad finns mer att säga om finalen? Jag vet inte riktigt faktiskt, känns som jag täckt in det mesta liksom. Men jo en sak som jag kom att tänak på, det slog mej under programmet att jag tycker mej känna igen den småknubbiga krullhåriga snubben i heat någonstans ifrån, men jag ahr fan ingen aning om vartifrån det skulle vara.
Godiset och läsken smakade bra. Kombinationen var väl okej men det blev ändå att jag åt mer godis än vad jag drack läsk så jag har drygt halva läskflaskan kvar, det ni.

Men ska man sammanfatat det hela så är jag inte jättenöjd men inte heller missnöjd. Kul dock att jag lyckades pricka in rätt vinnare på förhand, det borde jag nog nästan belöna mej själv för på något sätt.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"Men jo en sak som jag kom att tänak på, det slog mej under programmet att jag tycker mej känna igen den småknubbiga krullhåriga snubben i heat någonstans ifrån, men jag ahr fan ingen aning om vartifrån det skulle vara."


Han var tillsammans med en klasskompis till dig i Hultsfred!

3:17 PM  
Blogger Nicklas R said...

Just jävlar, det var han ju ja

3:40 PM  

Post a Comment

<< Home