Tuesday, May 12, 2009

Det blev inte så lätt

Så är jag tillbaka i Kalmar då. Skönt att vara hemma igen. Här nere var allt sej likt måste jag säga, fast jag hade nog blivit förvånad om det inte hade varit det.
Men fan packningen blev inte alls så lätt som jag hade trott. Det kändes nästan som att väskan var tyngre nu än när jag åkte upp. Fast jag hade i och för sej massa mat med mej i väskan nu så jag antar att det var det so mvägde. Det där vinet fick jag ju dock inte med mej är klart, det fick inte riktigt plats i väskan så jag får dom flaskorna samtidigt som jag får skivorna. Fast jag har en annan flaska liggande så jag får väl dricka av den om jag skulle bli sugen på vin innan jag får ner dom.
Nu tänkte jag nog gå och handla om en stund (måste ju köpa någon form av snacks till kvällens viktiga semifinal) och sen ska jag nog faktiskt lägga mej på soffan och vila en stund innan jag börjar med mat och sånt. Fick ju gå upp rätt tidigt imorse (06.00) och jag har den egenheten att om jag somnar på tåg så är det alltid typ 10 minuter innan jag ska gå av och då har man ju inte riktigt tid att somna. Så lite vila kan nog vara en bra grej.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home