Thursday, May 21, 2009

Lite av en besvikelse

Grannfejden var lite av en besvikelse idag faktiskt. Dom blev alldeles för överens frö att dte skulle vara riktigt bra. Dom bästa avsnitten är ju liksom när grannarna verkligen hatar varandra och dom inte riktigt lyckas lösa konflikten (typ som när dom kommer fram till att bästa lösningen är att bygga ett plank så dom slipper se varandra), och helst ska dom som är med vara riktigt envisa, tjurskalliga och vara helt utan självinsikt (läs: skylla allt på grannen) också. Finns dom ingridienserna blir det i allmänhet riktigt festliga avsnitt.

Efter grannfejden zappade jag runt lite och i brist på annat hamnade jag på Debatt och där satt en kille som gick i min parallellklass i gymnasiet. Samma kille som lyckades reta den ytterst osympatiske folkpartisten Johan Pehrsson till vansinne när han besökte skolan för att propagera för emu. Så inte så förvånande att det var just han som satt där kanske.
Men det är andra eller tredje gången bara i år det dyker upp nån från min gamla skola i svt (förra gången var det en gammal klasskamrat som syntes och hördes i popcirkus), vi gamla bregårdare sprider oss uppenbarligen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home