Thursday, July 30, 2009

Inför Puttes torsdag

Idag har jag lite tränignsvärk i benen efter att ha gått uppför och nedför den där satans backen upp till ip ett antal gånger igår. Dessutom känner jag i fötterna idag att jag nog valde fel skor igår. Men dte är värt det. Jag fick se en fantastiskt konsert med Annika, jag fick se en makalös uppvisning av bob hund och jag fick se en hel del annat trevligt.

Dagens program är väl inte riktigt lika starkt på pappret som gårdagen men det finns några gobitar. Annika igen så klart, jag ska försöka komma längst fram idag också även om det sannolikt blir lite svårare i och med att scenen är betydligt mindre, men jag ska göra mitt bästa och försöka vara där i så god tid som möjligt.
A Camp, som jag såg på Hultsfred men gärna ser igen, och som jag väl nämnt förut ska det bli spännande att se om det blir någon extra laddning av det faktum att Nina Persson ju levde sina första år i Karlskoga. Ska bli intressant också att se vem som gästar på "Golden Teeth and Silver Medals" idag, kan man hoppas på Annika kanske?

Det har varnats för regn idag och sannolikt blir det lite regn under eftermiddagen. Men låt oss hoppas att det inte blir jätteregnignt, dels för att det förtar lite av känslan men kanske framförallt för att vägen upp till ip nog kan bli riktigt hemsk om det blir ösregn.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home