Friday, July 31, 2009

Lite om torsdagen

Dagens Hello Saferide-spelning var nästan ännu bättre än den igår (onsdag alltså) faktiskt. Man fick hröa några låtar man saknade igår och det var på en midnre scen vilket gjrode att man kom närmare och det var bara helt underbart. Och det trots att det var ett par avbrott för intervjuer (det var ju trots allt en inspelning för radio).
Jag hade typ den bästa platsen av alla. Längst fram och precis nedanför Annika. Och eftersom det var en liten scen betydde det att jag kom skitnära. Med risk för att upprepa mej själv var det underbart. Det kändes som att vi fick ögonkontakt ngåra gånger, Annika och jag. Och på ett ställe i "If I Don't Write This Song Someone I Love Will Die" kändes det som att hon tittade rakt på mej, det var nästan så jag blev lite generad faktiskt.

Sen när spelningen var slut fick man ta kort med Annika och bandet i ett tält bredvid. Det gjorde jag så klart. Men jag blev så sjukt starstruck när det var min tur att jag bara fick fram ett försiktigt hej. Fast jag skyller det lite på den märkliga situationen, man gick liksom in i tältet, poserade bredvid Annika och bandet och gick ut igen. Så ja, man hann liksom inte riktigt prata med henne, dock brode jag nog ha tagit i hand när jag hälsade men jag glömde bort det där i nervositeten och upphetsningen över att stå precis bredvid Annika.
Sen stannade hon i och för sej en stund efteråt för att skriva autografer och så där men det tog så lång tid innan min bild blev utskriven att hon hade hunnit gå så då hann jag inte prata med henne ändå. Typiskt (här får ni tänka er en ledsen smiley).
Men nu har jag i alla fall en bild där jag poserar tillsammans med Annika och resten av hennes band, det känns lite stort. Den bilden ska ramas in och sättas upp på väggen så fort jag kommer ner till Kalmar.
Orkar inte riktigt nu men jag tar ett kort på den och lägger upp på bloggen imorrn.

För övrigt är nog Hello Saferides basist, Jens, den som har varit flitigast under den här festivalen. Inte mindre än fyra konserter har han varit med i. Två med Hello Saferide, och sen rä han tydligen med både i I Are Droid och Dundertåget. Så fyra konserter, varav tre på en och samma dag. Tufft schema. Hoppas han kan ta lite ledigt nu efter den här helgen.

För övrigt bjöd P3 både på glass och en skiva. Glassen fick man innan Annikas spelning började (det var ju dom som höll i den i och med att det var inspelning av P3 sommarsession) och skivan (P3 Guld 2009) medan man stod och väntade på att få bli fotograferad med Annika (det var P3 som höll i det också). Jag gillar P3.
Jag hade dock två skivor med mej när jag kom hem. Jag kunde nämligen inte riktigt hålla mej utan jag slog till och köpte vinylutgåvan av more modern short stories. Man vill ju ha allt med Annika liksom.

Och just det, radioprogrammet dom spelade in sänds nu på lördag klockan 12-14 för dom som är intresserade av att veta det. Lyssna på det så får ni höra den underbara spelningen med Hello Saferide.

Annat som finns att säga om dagen är att det regnade, men det märkte inte jag så mycket av eftersom jag stod i tältet och väntade på Annika då. Dock blev inte den där backen så hemskt som hade befarat, dom hade nämligen satt upp staket så man inte kunde gå där utan fick gå en annan väg.
A Camp hade ingen alls som gästade på "Golden Teeth and Silver Medals" utan det var Niclas Frisk som sjöng tillsammans med Nina. Det var fint.
Annars har jag nog inte så mycket mer att säga just nu utan jag återkommer om jag kommer på något och i övrigt hänvisar jag till dom recensioner som kommer efter festivalen.
Idag var väl det här inlägget åtminstone lite mer strukturerat än det jag skrev när jag kom hem igår va?

Dagens kändisspaning: Andrea Kellerman, som stod en bit framför mej när I Are Droid spelade.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home