Sunday, August 16, 2009

Helgen typ

Helgen har som sagt varit mycket trevlig. Och det trevliga började alltså redan i torsdags med Hello Saferide och bob hund. Stog inte riktigt längst fram på Hello Saferide den här gången (men hyfsat långt fram ändå, kanske 1-1,5 meter från staketet) men det var ändå lika bra som dom två tidiagre konserterna. Och Annika tittade på mej flera gånger, det var rätt lovely. Tänk om hon kände igen mej? Det hade nästan varit lite coolt, fast lite läskigt samtidigt. Ett tag kändes det nästan som att ett par av bandmedlemmarna kände igen mej, men det var nog bara inbillning skulle jag tro.
bob hund var också bra, men inte riktigt lika bra osm på Putte faktiskt. Fast det, och vad jag tycker om alla band jag sett under helgen, återkommer jag till i dom traditionsenliga recensionerna.
Hängde lite med kamrat Vanja under torsdagen också. Det var också trevligt, var ett tag sen jag såg honom liksom.

På fredagen avr dte kanonväder hela dagen. Soligt och varmt men inte för varmt, perfekt festivalväder alltså. Såg mycket bra under fredagen. Bland annat Fever Ray som nog var det bästa jag såg under festivalen, det var riktigt bra (men mer om det i recensionerna alltså).
Även under lördagen såg jag en hel del trevliga band men då var vädret betydligt sämre. Det regnade en del kan man säga. Fast jag klarade mej undan det mesta av regnet genom att hänga i det tält där Linnéscenen fanns, var liksom bra grejer som spelade där under hela tiden det regnade och samtidigt var dte ingen oumbärligt på dom andra scenerna så då hängde jag kavr där och läste igenom tidningen och lite så där istället för att gå ut och bli blöt.
Sen slutade det regna lagomt till att det var grejer jag gärna ville se på andra scener. Sen började det regna igen på natten men det var när jag stod och väntade på spårvagnen som skulle ta mej därifrån så det gjorde inte så mycket.
Mer i detalj än så vet jag inte om jag behöver redogöra för dagarna, man gick ju liksom i princip mellan scenerna och kollade in band hela dagarna. Men jag träffade ett par klasskamrater under festivalen faktiskt, varav en som en rätt lustig slump. När Antony & The Johnsons spelade kom jag liksom från en annan spelning precis samtiigt som det började så jag trängde mej in en bit i publiken så där som gör, och så efter en liten stund känner jag att någon typ petar till mej lite på axeln, då var det en klasskamrat som jag lustigt nog lyckats hamna i princip pecis bredvid där i publikhavet (vilket jag inte alls märkte själv förrän hon petade till mej). Hur stor är den chansen liksom?
Och på tal om bekanta kan jag även ha sett ett par gaml klasskamrater från gymnasiet på avstånd, högst osäker på om det verkligen var dom dock.

Annars har jag nog inte så mycket att förtälja om det hela. Just nu i alla fall, kanske kommer på något senare.

Helgens kändisspaningar:
Torsdag: Morgan från radioprogrammet Christer som gick förbi precis vid mej och Vanja när vi väntade på bob hund.
Fredag: Per Sinding Larsen på Vivian Girls, Florence Welch (från Florence & The Machine) när jag var på väg till Laakso och så kanske David Sandström i publiken på någon spelning.
Lördag: Kitty Jutbring och vad som verkade vara hennes dejt/pojkvän (ett par gånger under kvällen) och så kom Kleerup och gick förbi när jag stod och vänatde på ett ställe senare på kvällen (såg honom i fjol också så det bröjar nästan bli tradition).
Söndag: Rapparen Ken Ring satt i samma tågvagn som jag på vägen hem.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home