Monday, August 24, 2009

Hemma

Så är jag hemma i Kalmar igen då. Det tog ett tag men nu är jag här. Visserligen skulle det ta hyfsat lång tid redan från början (det är ju rätt långt från Karlskoga till Kalmar) men sen blev dte naturligtvis förseningar, vilket ledde till att jag fick sitta och vänta i Alvesta en timme (varför är det alltid i hålor man blir sittande när det blir förseningar?). Då blev jag lite sur. Sen fortsatte dåligheterna när jag kom fram, när jag skulle gå och handla upptäckte jag liksom att min cykel var försvunnen. Det känns ju rätt pissigt faktiskt. Nu tänkte jag i och för sej ringa Kalmarhem imorrn och kolla om det eventuellt är så att dom haft någon sorts rensning eller så bland cyklarna här istället för att ta ut något i förskott och förutsätta att den är stulen, men rent spontant känns dte ju ganska osannolikt. Jag menar dom lär ju vara införstådda med att folk i studentområden är borta över sommaren och då är det ju rätt dumt att lägga en sån rensing då när folk är borta och inte känner till det och således inte kan märka sina cyklar.
Dessutom hade jag fått räkningar där förfallodatumet hunnit passeras. Det ger viss panik, jag är ju sjukt noga med att betala allt i tid annars.
Och ska vi fortsätta lite till på eländesspåret så kunde jag inte koppla in min datormus i den nya datorn, musen saknade nämligen usb-kontakt. Så tills jag skaffat en ny mus får jag väl använda touch paden istället. Lite krångligare (antagligen mes t på grund av ovana) men det går.

Men överlag så är det gött att vara här igen. Riktigt gött. Det är ju det här som är mitt hem nu för tiden liksom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home