Sunday, August 23, 2009

Inte packat än och trasig duschslang

Nu har jag fått det mesta gjort. Faktiskt allt utom packningen. Ärligt talat har jag faktikst lite ångest inför packningen. Inte på så sätt att det känns jobbigt att packa för att jag ska åka iväg, det ska ju bli gött att åka iväg och komma tillbaka till Kalmar, utan ångest för hur mycket dte är som ska packas och hur fruktansvärt tung väskan antagligen kommer att bli.
Jag hatar egentligen att resa med mycket packning, att resa lätt är idealet, men nu kan jag inte på något sätt undvika dte utan jag måste ha med mej ett ton t-shirts och underkläder, ett halv ton böcker och ett halv ton till med andra grejer. Plus datorn så klart (som just nu framstår som det mest svårpackade eftersom jag helst vill undvika att ha den i den stora väskan men jag samtidigt har fullt med annat i axelväskan).
Men men, det får väl lösa sej med packningen. Blir det på tok för mycket packning får jag väl lämna något här och ta med det ner nästa gång jag är här.

När jag duschade förut sprack förresten duschslangen. Har aldrig varit med om det förut faktiskt så det var fett oväntat. Jag stod där och skulle precis skölja ut håret när det helt plötsligt började spruta vatten åt alla håll. Tur då att vi har två duschar så jag kunde gå ner och fortsätta duscha i den andra duschen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home