Saturday, September 12, 2009

Nicklas är trött

Måste nog nästan gå och lägga mej nu, den tidiga morgonen börjar kännas rätt rejält. Dessutom har jag skoljobb att göra imorrn så jag kan ju liksom inte stanna uppe skitsent idag och sen ta sovmorgon imorrn utan dte gäller att jag kommer i säng i hyfsad tid så jag orkar upp.
Vad är det då för skoljobb att göra imorrn? Jo det är som så att jag har en inlämningsuppgift som ska vara inne på måndag så jag ska skriva på den. Så även om det skulle råka vara toppenväder imorrn får jag försöka hålla längtan till uteplatsen i schack och hålla mej inne och skriva. Är dock ingen särskilt lång (max 2 a4. och minns jag rätt ska det dessutom vara radavstånd 1,5) eller jätteavancerad uppgift så bara jag är disciplinerad borde den vara avklarad relativt snabbt. Fast det får vi se imorrn, ibland tar ju till synes små och enkla uppgifter svinlång tid och vice versa så man kan ju aldrig liksom veta säkert.

Det är nog också det enda som händer imorrn.
Hoppas förresten att jag inte håller på att bli sjuk. Har känts hela dan som att det eventuellt kan vara något på gång i halsen. Men jag får hålla tummarna för att det bara är falskt alarm och att den känsla jag har i halsen just nu beror på något helt annat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home