Thursday, March 25, 2010

Dagens skörd

Det här är vad jag fick med mej från skivlagret efter mitt besök i eftermiddags:

Jag tror ni alla ser vad det är för något men skulle det vara någon som undrar är det med strat höst upp till vänster skivor med följande artister (orkar inte skriva skivornas titlar): Feist, Empire Of The Sun, Joel Alme, Marit Bergman, Höstpojken, Monty och Shout Out Louds.
Feist-plattan är en sån där skiva jag tänkt köpa sen den kom ut men som inte blivit av (förrän nu då). Empire of the sun kändes som att man borde ha. Joel Alme vet vi ju är bra och det jag hört från senaste skivan (den jag köpte alltå) har varit riktigt bra. Maritskivan har jag pinsamt nog bara haft digitalt tidigare men nu tyckte jag det var dags att skaffa ett fysiskt exemplar. Likaså Hästpojken-skivan, har lyssnat en hel del på den sen den kom men har inte ägt den fysiska skivan förrän nu. Montyskivan är den som är släppt mest nyligen av dom jag köpte idag (släpptes igår) och dom smakprov jag hört från skivan har varit riktigt bra så det var ett givet köp. Har faktiskt hunnit spela den en gång sne jag kom hem och jag håller fast vid det jag skrev i slutet av förra året att Monty kommer få ett rejält genombrott under 2010. Shout Out Louds slutligen var i likhet med åtminstone fyra av dom övriga skivorna något av ett impulsköp, alltså inget jag hade i tankarna när jag klev in i butiken men som kändes själklart när jag såg skivan i hyllan.
Dessutom hade jag tänkt köpa Peter Moréns senaste som släpptes i början i mars men den hade dom sålt slut på i butiken. Men det är skiva som det känns som jag bara måste ha (dom 3-4 låtar jag hört från den är magnifika) så det får bli någon annan gång helt enkelt.
Jag är mycket nöjd med dagens köp. Nu återstår bara att försöka pilla bort prislapparna utan att det blir massa rester och så kvar på fodralen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home