Sunday, September 18, 2011

Om igår och sånt

Drack alltså lite öl tillsammans med Nybro-Kristoffer igår. Först här hemma och sen gick vi och satte oss på puben ett tag. Det var kul. Inga särskilt avancerade övningar dock utan det hölls ganska lugnt och städat och på en bra nivå. Således är jag inte ett dugg bakfull vilket ju alltid är trevligt.
Vaknade dock rätt tidigt imorse. Det gör jag nästan alltid när jag har varit ute och druckit kvällen innan. Sen somnade jag om och drömde att jag blev väckt från en dröm av att telefonen ringde. Väldigt märkligt.
Annat som kan sägas om gårdagskvällen är att när jag var på väg hem kom det en polis med blinkande blåljus och körde förbi i full fart (spännande värre alltså), skägget såg jäkligt bra ut hela kvällen, nedervåningen på puben var stängd (tyvärr) och det var överlag en väldigt trevlig kväll.

Nu ska jag kila iväg och handla så jag får det gjort. Sen får vi se vad som händer. Är en rätt typiskt gråmulen söndag s jag funderar på att kanske ägna dagen åt att äta lite godis och kolla på film. Blir nog inget pluggande idag i alla fall.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home