Sunday, January 01, 2012

Nyårsfesten

När jag klev upp nu på eftermiddagen (för sisådär 40 minuter sedan) upptäckte jag att det hade snöat medan jag sov. Och nu snöar det lite till. Sjut fint. Äntligen riktig vinter liksom. Dock var inte eftermiddagen första gången jag vaknade. Vaknade vid åttatiden imorse av att jag låg obekvämt och att tv:n stod på. Hade råkat somna på soffan efter att jag hade suttit där och ätit nattmat när jag kom hem. När jag upptäckte det gick jag upp och la mej i sängen istället. Där sov jag skönt men naturligtvis med lika förvirrade och märkliga drömmar som man alltid drömmer när man varit på kalas.

Det var hur som helst kul igår. Hade som ambition att ta det ganska lugnt men det gick väl lite sådär med den ambitionen. Det började spelas fuck the dealer och dylika spel och ja då går det ju som det går helt enkelt. Speciellt när vinet man har med sej tar slut och olk börjar bjuda på likör och groggar och sånt. Blev väl inte extremt full på något sätt (vilket bland annat bevisas av att jag knappt varit bakfull alls sedan jag klev upp) men uppenbarligen tillräckligt full för att skicka ett och annat skumt sms under kvällen/natten. Återkommer nog till det sistnämnda om en stund.

Egentligen vet jag inte om det finns supermycket mer att säga om gårdagskvällen. Det nya året firades helt enkelt in på sedvanligt vis och det var trevligt och kul. Var hemma någon gång på natten, åt framför tv:n och somnade som sagt uppenbarligen på soffan. Nu blir det spännande att se vad 2012 kommer att bjuda på.

För övrigt slog det mej precis att den här bloggen fyllde sex år strax före jul. Grattis till det eller nåt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home