Tuesday, January 03, 2012

Oerhört mystisk post

När jag kom hem förut hittade jag ett rött kuvert märkt "Tomteposten" i postfacket. Det innehöll bland annat följande mystiska brev:


Mej veterligen har jag aldrig skrivit brev till tomten, inte ens när jag var liten, så bara där är det ju mystiskt. Man börjar ju undra lite varför i hela världen brevet ovan skickats till mej. Jag ser två alternativ, antingen har jag skickat något på fyllan någon gång utan att komma ihåg det eller så är det någon som driver med mej. Det senare är med ganska bred marginal mest troligt, delvis för att det var längesen jag var minnesluckefull men också för att adressen på kuvertet är särskriven och jag särskriver aldrig min egen adress. Man undrar ju dock lite vem det kan ha vara som har skickat brev till tomten i mitt namn. Det är också lite mystiskt.

Kuvertet innehöll dock inte bara brevet utan allt innehåll finns på bilden nedan, sjukt lyxigt att få med ett frankerat kuvert tycker jag. Då slipper jag ju betala porto nästa gång jag ska posta något.


Och pusselkortet är naturligtvis fint det också, fast innan jag skickar det till någon måste jag bestämma mej för vem som är förtjänt av ett sådant. Pusselkort går ju liksom inte att skicka till vem som helst.


På tal om mystisk post hade jag även fått en faktura jag inte ska ha. Men boken som borde ha följt med den fanns inte. Det är också mystiskt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home