Thursday, December 27, 2012

Utnyttjade min FA-status

Vann Stanley Cup för tredje säsongen i rad tidigare idag. Sen gick mitt kontrakt ut och då bytte jag klubb. Hade visserligen ett bra erbjudande om att stanna i Atlanta, klubben som draftade mig en gång i tiden och där jag bortsett från en kort period i farmarlaget spelat sedan dess, men kände att jag ville prova något nytt. Fick kontraktserbjudanden från fyra klubbar (utöver Atlanta även Pittsburgh, Vancouver och Ottawa), lite förvånande att det inte var fler med tanke på min poängproduktion och så vidare, men å andra sidan kan ju andra ha hört sig för utan att det resulterade i något konkret kontraktserbjudande (eller att erbjudandena inte var tillräckligt bra för att min agent skulle lägga fram dem för mig att ta ställning till). Valde till slut Pittsburgh. Det var inget lätt val, men till sist kunde jag inte motstå lockelsen i att spela ihop med Crosby. Så nu är det Penguins som gäller under fyra säsonger framöver. Kan nog bli bra, finns ju en hel del talang i laget om man säger så (att Malkin bara spelar i andrakedjan säger väl det mesta). Kändes dock rätt konstigt att se sig själv i Penguinströjan i första matchen, men jag lär nog vänja mig vid det också.

Och det är alltså NHL på Wii jag pratar om här ovanför.

En annan sak jag gjort idag är att jag såg Toy Story 3 på tv. Den var faktiskt riktigt underhållande. Lyckades dock bli rörd till tårar av slutet, jag är uppenbarligen mer blödig än jag riktig vill erkänna.

Såg även Fjällbackamorden eftersom mina föräldrar ville se det och jag inte hade något annat att göra/inte orkade resa mig från soffan. Det var väl snällt uttryckt sådär.

Nu ska jag sova.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home