Tuesday, May 14, 2013

Naturupplevelse och kvällsplaner

När jag var på väg hem från giraffen i eftermiddags kom det två harungar studsande över vägen. Hur gulligt som helst. De (eller åtminstone en av dem) var sedan förvånansvärt oskygga och till skillnad från hur harar brukar bete sig satte de inte iväg i full fart åt motsatt håll när jag närmade mig. Utan jag kunde stanna till och betrakta dem en stund där de satt vid sidan av vägen. Dagens natur- och gullighetsupplevelse.

Och ikväll är det alltså dags för den första esc-semin. Ska bli intressant att se vad de lyckas få ihop för föreställning, om det är bra eller om man får skämmas. Även om jag inte är något större fan av Petra Mede känner jag mig dock tämligen övertygad om att hon kommer vara betydlgit bättre än vad programledarna har varit de senaste åren. Får fortfarande obehagsrysningar när jag tänker på de tyska programledarna för ett par år sedan.
Men innan dess ska jag se första perioden melan Sverige och Danmark i hockey-vm. Låt oss hoppas att Sverige spelar skitbra och avgör redan i första så man kan byta kanal med gott samvete sen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home