Sunday, May 12, 2013

Drar iväg

Nu har jag spelat hjärter alldeles för länge igen. Man tänker att man ska spela en omgång. Sen förlorar man. Tänker att man ska spela en omgång till för att hålla uppe segersnittet. Förlorar den också. Sen är det igång och så vägrar vinnarskallen sluta innan man är ikapp (eller åtminstone innan man vunnit två gånger i rad). Sen är klockan plötsligt alldeles för mycket och man kommer på sig själv med att sitta och vara supertjurig. Så kan det vara när man verkligen hatar att förlora.
Och nej, jag har varken vunnit tillräckligt för att vara ikapp snittet eller vunnit två gånger i rad än, men nu börjar jag bli så trött att jag känner att det inte är någon idé att fortsätta. Det skulle ändå bara sluta med att jag tappar humöret totalt, och det har jag ingen lust med just nu.

Imorrn har jag faktiskt en grej jag ska göra. Jag ska tvätta. Himla spännande. Blir nog underkläder, haddukar och braller. Tröjorna får vänta till någon annan gång. Utöver det är jag öppen för förslag angående morgondagen (om det är nåt kul förslag vill säga, annars är jag strängt upptagen hela dagen).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home