Tuesday, May 14, 2013

Rätt slätstruket

Var väl ett gäng rätt trökiga bidrag som tävlade i första semin. Kan väl itne säga att jag är särskitl förvånad med tanke på att jag sett införprogrammen, men ändå. Reusltatet? Tja, att Litauen gick vidare förstår jag inte alls (herrejösses, deras artist såg ju itne ens ut som att han ville vara där), Vitryssland var också ett märklgit bidrag att rösta vidare till final, och att varken Serbien eller Montenegro gick vidare får ävl ses som en liten halvskräll (i fallet Monenegro dock en högst välkommen sådan). Kul att Belgien gick vidare dock, gillade den faktiskt. Sjävla programmet och produktionen tycker jag var klart godkänt, och Petra Mede tycker jag överlag skötte sig bra.

Förvånansvärt lugnt på twitter för att vara esc-kväll för övrigt. Vill minnas att det var mer drag där förra året. Fast dte är klart, när Sverige redan är klart för finalen är det kanske färre som bryr sig om semifinalerna. För egen del kände jag mig ltie seg och oinspirerad. Fick inte till det där riktiga schvunget i tweetsen. Fast det kan i och för sig hänga ihop med det slätstrukna startfältet. Var få låtar som väckte några större känslor åt något håll. Men vi får se den här första semin som ett uppvärmningsheat, lär förhoppnignsvis vara i bättre form redan på torsdag.

Torsdag ja, blir en jävligt jobbig krock där. Sverige spelar ju kvartsfinal i hockey-vm samtidigt som esc då. Extremt dålig planering kan jag tycka (att Sverige skulle spela den tiden om de gick till kvartsfinal var bestämt redan när turneringen började, så krocken hade kunnat undvikas). Man vill ju se båda liksom. Hade varit mycket bättre om hockeyn började vid typ 18-draget.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home