Sunday, May 19, 2013

Snart sova

Ska strax gå och lägga mig, men först några korta tankar om kvällens ESC (som jag kanske eller kanske inte utvecklar vidare imorrn, beror på vad jag känner för).

Väldigt överraskande att Irland gick så dåligt. Även om man itne trodde den skulle vinna var ju ändå känslan att den skulle hamna på övre halvan, och definitivt inte att den skulle komma sist.
Kommentatorn skötte sig bra, men kudne ändå känna att jag saknade den lite mer sarkastiska stil kommetatorerna haft de senaste åren.
Mellanakterna var väl ärligt talat inga höjdare (och nu pratar jag om alla tre programmen alltså). Visst, bättre än mycket annan dynga som varit mellanakter under åren. Men nog hade man hoppats att SVT skulle lyckas bryta "traditionen" med mellanakter som lämnar en hel del i övrigt att önska.
Oj vad jag stör mig på trummisen i Norges nummer. Väldigt rockjobbig aura på honom. Och att man under programmet fick veta att han är teknolog förstärker ju bara tesen om att teknologer inte bör syssla med kultur.
Typ så.

Stoppar nog där för nu. Och nu är det alltså dags att sova. Imorrn ska jag så klart titta på hockeyfinalen, men vad jag hittar på utöver det återstår att se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home