Thursday, July 11, 2013

Blev hungrig och får inte sova så länge

Blev akut hungrig här för en liten stund sedan. Sådär ni vet så att det nästan gör ont i magen. Fett jobbig känsla. Har dock fått i mig lite ätbart så det håller nog på att gå över som väl är.

Imorrn ringer klockan hemskt tidigt. Redan klockan sex. Detta eftersom jag lovat att hänga med farsan och hjälpa till med lite jox på hans jobb. Dessutom ska jag till optikern imorrn och då passar det bra att åka med farsan imorgon bitti i och med att han jobbar i (eller well, strax utanför) Örebro och att optikern jag ska till finns just i Örebro. Kan tyckas lite märkligt att jag väljer en optiker där istället för någon här i stan, men de hade ett bra erbjudande och den kedjan finns inte här i stan så det fick bli så. Trots att jag egentligen föredrar att stötta de lokala butikerna här i stan när jag har möjlighet.
Med tanke på hur tidigt jag ska upp i morgon känns det för övrigt rätt opraktiskt att nattreprisen av Seinfeld (som jag naturligtvis ska se) börjar först vid två. Det innebär att jag som mest kommer få ungefär tre timmars sömn. Men men, det funkar ju så länge det bara är någon enstaka natt (även om man kan misstänka att jag kommer vara rätt trött i morgon kväll). Flera nätter i rad med så lite sömn blir ju dock inte så värst bra.

Hur som helst blir det spännande att se vad jag väljer för bågar imorrn. Spontant känns det som att det kan bli något liknande de jag har nu, men det återstår att se om det blir så eller om jag fastnar för något helt annat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home