Wednesday, July 16, 2014

Fick en tid

Idag kom jag mig så för att ta kontakt med vårdcentralen angående örat. Var dock nära att jag på ren trots sket i det. För det visade sig att det inte bara var att ringa, nej man hamnade hos någon form av telefonsvarare där man var tvungen att boka en telefontid för att sedan bli uppringd (förvisso bara typ tre minuter senare, men ändå). Eftersom jag var lite osäker på vilken värdcentral jag är listad på hade det alltså mycket väl kunnat bli så att jag hade blivit tvungen att boka en telefontid bara för att ta reda på om jag hade hört av mig till rätt vårdcentral.
Sen är det väl en sak om det hade varit jättelånga köer och så vidare, men det var det ju inte direkt den här gången.

Hur som helst så visade det sig att jag hade ringt till rät vårdcentral. Så jag framförde mitt ärende, och hon jag pratade med kom fram till att det nog var bäst att kolla örat lite och så. Så jag fick en tid och ska gå dit och få det uppkollat. Dock inte förrän på torsdag i nästa vecka, så vi får väl se om jag behöver använda tiden eller om det har släppt innan det.

Annars har jag varit på Maxi och handlat idag. Det var sig likt. Men så var det ju inte hellre längre sedan än i förrgår jag var där förra gången.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home