Sunday, August 24, 2014

Hockey och åska

Var på hockey idag. Träningsmatch mellan Bofors och Karlskrona. Ingen större hockeymatch kanske, var väl på många sätt en ganska typisk försäsongsmatch, men kul ändå med lite hockey. Tycker att BIK hade bra fart, och stundtals låg de på rätt rejält i offensiv zon. Lyckas de bara bättra på effektiviteten och skärpan i avsluten kan det nog bli bra i år också. Skönt också med en seger (2-1). Även om resultaten på försäsongen inte spelar någon som helst roll egentligen är det ju alltid skönt med vinster, särskilt när det blivit förlust i de tre träningsmatcher som spelats innan den här.

Efter hockeyn följde jag med hem till morsan och farsan och lät mig bli bjuden på mat. Hade ju ändå inget särskilt för mig.

Under kvällen, efter att jag kommit hem, drog det in nytt regn efter att ha varit uppehåll under eftermiddagen och tidiga delen av kvällen. Lite senare började det även åska. Just här blev det väl dock ingen kraftigare åska. Några muller på avstånd sådär. Dock relativt långvarigt. Nu verkar dock åskan gett med sig för den här gången, men regnet dröjer sig kvar. Smattrar på det där mysiga sättet mot fönstret. Och det var den väderrapport ni får för den här gången.

För övrigt trodde jag att kavallerichocker har ansetts svårartat omoderna de senaste hundra åren. Men där hade jag tydligen fel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home