Thursday, October 23, 2014

Idag kom jag fram

Idag gick det betydligt bättre att ringa till vårdcentralen. På tisdag fick jag tid för att gå dit och få öronproppen tittad på och, förhoppningsvis, åtgärdad. Det ser jag fram emot. Sköterskan jag pratade med beklagade nästan att det inte fanns några tider den här veckan, men det var som jag sa att har jag haft den i 3-4 veckor ska jag nog klara ett par dagar till.

Nu när jag bläddrade i almanackan för att se hur många veckor det egentligen var (var osäker på om det var 3-4 eller 4-5) upptäckte jag att det imorgon tydligen är det dags för det årliga tillfälle då Aftonbladets stora helårshoroskop förutser att jag ska träffa den rätta. Någonstans vid kusten ska det tydligen ske i år, vilket är spännande eftersom jag inte har några som helst planer att bege mig till kusten imorgon. Någon som förberett en överraskningsresa månne? Eller kommer det blir världens översvämning så att kusten plötsligt är här i närheten? Eller kommer det vara i närheten av någon som kallas för Kusten?

På tal om något helt annat fick jag tag på en födelsedagspresent åt farsan idag. Vi fyller ju år på måndag båda två. Vad jag köpte ska jag väl inte skriva här, inte för att risken att han skulle läsa det är särskilt stor (han använder så gott som aldrig internet), men det vore ju dumt att chansa. Tror hur som helst att han kommer uppskatta presenten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home