Saturday, November 22, 2014

Härligt!

Bofors - Malmö 3-1 (0-0, 2-0, 1-1)

Så himla härlig seger. Och vilken himla härlig tillbakastuds efter plattmatchen mot Södertälje i onsdags. BIK var väldigt mycket bättre ikväll än vad de var då, nästan så det är svårt att tro att det var samma lag.
Kul match överhuvudtaget faktiskt (hade jag säkert inte tyckt om det hade blivit förlust, men ändå), fartfyllt och intensivt och spännande. Och kan ni tänka er, Schilken (domaren) lyckades genomföra en hel match utan att göra någon dundertabbe eller ställa till med kaos på isen. Tror aldrig det har hänt förut.

Måste även säga att jag tycker Malmö var klart barnsliga som vägrade tacka för god match efter slutsignalen. Det är surt att förlora, men kom igen liksom.
Tillägg: Nu såg jag precis att någon påstod att det var av artighet då de tydligen har en del sjukdomar i laget och inte ville smitta, och det är väl ett legitimt skäl om det är så. Men då borde man å andra sidan kunna tacka för matchen på något annat sätt än att ta i hand, istället för att bara åka rakt ut i omklädningsrummet och framstå som allmänt sur. (Och är det som påståtts att det var för att inte smitta får jag be om ursäkt för den något upprörda tweet jag skrev precis efter matchen, då var jag ännu upprörd över vad som från läktarplats upplevdes som grinigt och osportsligt).

Nåväl, himla gött med seger som sagt. Det är egentligen allt som spelar roll.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home