Tuesday, November 18, 2014

Spel är inte min grej

Jag måste vara sämst i Sverige på att spela på sport.

För många herrans år sedan (nåja, kanske fyra) reggade jag ett konto på en spelsajt. Varför minns jag inte riktigt, men jag tror att man skulle få någon present eller så om man registrerade ett konto. Har inte haft en tanke på det sedan dess, men så fick jag se en annons här i veckan som gick om att alla med ett konto på den aktuella sajten skulle få en julbonus att spela för (oavsett hur längesedan det var man var inloggad). Gratis är ju som bekant gott, så jag kom att tänka på det där kontot och lyckades på något sätt leta fram inloggningsuppgifterna. Och jodå, när jag loggade in hade jag 50 spänn att spela för.

Hittills har jag omsatt lite drygt hälften (med små insatser, tror jag satsat typ en femma som mest), och inte ett enda spel har gått in. Och då är det ändå matcher och lag jag tycker mig ha rätt hyfsad koll på jag spelat på. Så nej, det där med sportspel är uppenbarligen inte min grej.
Har i och för sig spel lagda på ett par NHL-matcher som avgörs inatt som kan gå in, men med tanke på hur bra det gått hittills lär det bli fel resultat i de matcherna också.

På tal om spel har jag även nio kronor kvar på Svenska Spel sedan jag spelade på Lotto häromveckan. De tänkte jag använda till att spela nio rader på Stryktipset till helgen. Så jag har faktiskt börjat läsa på en del om de matcher och lag som finns med på kupongen den här veckan. Kan ju bli intressant att se hur det går. Lär ju i alla fall inte kunna gå sämre än vad det gjort hittills.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home