Monday, December 15, 2014

Bra TV-dag

Vad finns det att säga om dagen? Inte mycket. Men Sjöcharmörer var en mer än utmärkt matiné. När jag såg den slog det mig för övrigt att jäklar vad snygg Aino Taube var på den tiden. Det har jag inte tänkt på förut, trots att jag sett henne i en rad filmer. Och här under kvällen blev det en himla trevlig överraskning när det visade sig att nya avsnittet av Homeland fanns på play redan ikväll (sänds på TV först imorrn). Så en bra TV-dag får man väl säga att det varit.

Imorgon blir det en desto mer händelserik dag. Då har jag nämligen en tandläkartid. Blir spännande att se hur det går. Är väldigt längesedan jag var hos tandläkaren senast (tror att det är uppemot åtta år eller något sådant), så det känns inte helt osannolikt att de hittar något hål eller något annat som behöver åtgärdas. Mitt ursprungstips ligger på två hål. Inte för att jag slarvat med tandborstningen eller att jag haft några besvär, men jag tycker att det ändå är rätt vad det är som de hittar hål man inte märkt av, och nu är det ju som sagt några år sedan jag var där. Men jag känner mig rätt lugn. Det enda jag är lite orolig för är att jag upplever att det "försvunnit" lite tandkött på ena sidan av munnen. En sån grej känns ju rent spontant som att det skulle kunna rendera i visst obehag. Men det är väl den dagen den sorgen i så fall. Blir intressant att se vad de säger hur som helst.
Om jag förberett mig med att borsta tänderna mer noggrant senaste tiden? Lite grann. Men inte så mycket för att framstå som en utmärkt tandborstare som för att ge tandläkaren en så trevlig arbetsmiljö som möjligt. Man vill ju inte riskera att uppfattas som antidentit...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home