Sunday, September 27, 2015

Snart är ungdomen över

Igår gick jag till puben. Delvis för att någon i huset spelade så högt, det vibrerade i mitt golv, att jag inte orkade vara hemma. På puben var det trevligt.

Idag har dagen varit rätt så lugn. Har typ surfat, ägnat mig åt mitt lilla skrivprojekt, läst, varit nere en sväng hos föräldrarna. Och så har jag beställt ett par skor. Egentligen skulle jag beställa två par skor, men det andra paret var slutsålt i min storlek så det får vänta antar jag. Nya vinter kängor var det hur som helst jag beställde. De jag haft gick sönder här för några månader sedan (sulan lossnadepå högerskon) så jag behövde ett par nya. Lika bra att köpa dem redan nu så man inte står där utan rimliga skor den dag då det plötsligt är halt när man ska ut.
Första gången jag köper skor över internet. Bara att hoppas att de sitter bra och är sköna och så vidare. Är ju lite halvgambling sådär när man inte kan prova dem före köp.

Idag är det för övrigt bara en månad kvar tills jag fyller år. Tills jag fyller 30. Bara en månad kvar som 20nånting. Det känns inte helt bekvämt. Åldersnoja deluxe.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home