Saturday, January 21, 2017

Det har varit lördag

Synnerligen lugn lördag. Passande ändå med tanke på att det varit en lugn vecka. Men dagens promenad var skön. Det var den. Och well, maten smakade bra. Alltså ja, det har inte hänt skitmycket som är värt att rapportera om.

P3 Guld har det tydligen varit ikväll också. Jag har varken tittat eller lyssnat. Har druckit vin och lyssnat på musik istället. Tycker generellt att P3 Guld tappat i relevans de senaste åren. I takt med att det blivit allt mer populärt har det blivit samma popularitetstävling som alla andra prisgalor, istället för att som i början faktiskt innebära en inte obetydlig kvalitetsstämpel. Synd på så rara ärtor. Men inte oväntat med tanke på att det växt och blivit stort i bredare lager och så vidare.

På tal om något helt annat så kan ju du som stod framför mig i kön på Willys igår gärna höra av dig om du till äventyrs skulle läsa det här. Du var het.

Och nya Säkert!-singeln som kom igår är ju cirka skitbra. Nu längtar man ju ännu mer efter albumet som kommer om ett par veckor. Två vinylskivor och en cd kommer landa i brevlådan den dagen. Det ser jag enormt mycket fram emot.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home