Sunday, January 15, 2017

Omvändning

Den där New York-resan i februari jag nämnde häromsistens blir sannolikt inte av. När jag var nere hos föräldrarna idag hade farsan ändrat sig och valt att backa ur. Trist såklart, särskilt som jag av olika skäl skulle behöva komma bort ett tag. Men det är som det är, och eftersom det är farsan som skulle stå för notan är det naturligtvis helt upp till honom. Det är ju trots allt inte helt gratis om man säger så. Och New York finns ju, med en liten reservation för var Trump kan tänkas ställa till med, kvar. Jag kommer komma dit, bara inte just nu. Jag kanske åker och hälsar på i Kalmar istället.

I övrigt har dagen inte bjudit på några större överraskningar. Eller inga överraskningar alls om vi ska vara nogräknade. Det har väl rullar på ungefär så som söndagar brukar rulla på.

Det här nya programmet Idévärlden på SVT var ju för övrigt ganska toppen. Det kan säkert bli olika intressant beroende på ämne och gäster, men första avsnittet gillade jag skarpt. Och jag gillar formatet. Lugnt och på djupet och med intellektuell höjd. Det talar för att även de avsnitt som på förhand känns mindre spännande än kan bli sevärda och intressanta. Jag lever ju i någon mån efter devisen att allt är intressant bara man tar sig tid att sätta sig in i det. Så det är definitivt ett program jag kommer fortsätta att titta på. Gör det ni också vetja.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home