Tuesday, January 17, 2017

Svärord!

Bofors - Modo 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Förjävla surt. 0-1 hemma är på sätt och vis den värsta sortens förluster. BIK var ganska klart bättre i första perioden, och borde nog fått utdelning där egentligen. Sedan blev det en sådan där match där de försökte och försökte men just aldrig kom någonstans. Inte minst på att Modo ställde upp och backade hem, vilket man får erkänna att de gjorde bra även om det är förjävla tråkigt att titta på. Fast på 37 skott bör man nog faktiskt ändå få in en puck. Särskilt som BIK trots allt lyckades skapa några riktigt vassa lägen.

Riktigt synd att det ska bli en sådan match just en sådan här gång när det är årets gratismatch och grymt mycket folk på läktarna. Den här typen av matcher säljer ju inte direkt in sporten och upplevelsen till dem som inte brukar gå på hockey. Plus såklart att stämningen inte riktigt blir vad den borde vara med snudd på fullsatt när matchen i sig inte är någon höjdare. Det färgar ju liksom av sig på läktarna.

Men mycket folk innebär att det blev mycket cash till BIK, man får väl försöka glädja sig åt det åtminstone.

Nu väntar Almtuna borta härnäst. Där räknar jag med förlust. Det brukar bli så. Fast jag hoppas att jag har fel. Tre raka förluster vore tungt. Dags att börja vinna lite igen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home