Wednesday, September 20, 2017

Jävla halsont

Nog fick jag ont i halsen alltid. Under natten så pass att jag vaknade av halsontet ett par gånger, ja till och med fick in det i drömmarna. Det var hemskt. Sedan har det dessbättre mildrats under dagen och är väl nu ett ganska normalt och klart hanterbart, om än irriterande, halsont. Dock inga andra symptom (än i alla fall), och det kan vi ju hoppas att jag slipper fortsättningsvis också. Men oavsett hur det blir med den saken räknar jag med att halsontet kommer sitt i ett par dagar, och att det till övervägande del är borta framåt lördag-söndag sådär. I alla fall om vi räknar bort känningar under morgonen. Fast i en helt ultimat värld skulle det naturligtvis vara helt borta redan när jag vaknar i morgon. Erfarenheten säger dock att det av allt att döma är att hoppas på för mycket.

Eller förresten, ett till symptom har jag. Spottkörtlarna har fått halvfnatt, så jag producerar enorma mängder saliv. Får gå till handfatet och spotta tämligen frekvent. Det är dock inget jättebesvär, utan så länge jag är hemma är det mest bara lite störigt. Lite värre när jag går ut, för man vill ju inte gå runt och spotta hur som helst. Men det funkar. Klart mindre irriterande än halsen i vilket fall.

Delvis som följd av halsontet har det hur som helst blivit en ganska lugn dag. Lite lägre tempo än vanligt i dagens promenad, och i övrigt har jag mest suttit och läst. Ganska ospännande att titta på om dagen livestreamats alltså.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home