Sunday, October 15, 2017

En helg på resande fot

Så. Nu kan jag äntligen berätta om vadjag gjort den här helgen. Min syster fyllde som tidigare nämnt 30 i torsdags. Det har firats under helgen. Hennes kille hade styrt upp överraskningsfirande för henne. Så vi i familjen och massa kompisar och så till henne dök upp utan att hon visste att vi skulle göra det, och så åkte vi en ålandskryssning lördag-söndag. Den typen av kryssningar är väl egentligen inte riktigt min grej, men det var roligt. Vi var typ 25 pers totalt och det blir ju en annan grej när man åker ett gäng sådär. de allra flesta i det där gänget hade jag aldrig förut, men det var trevligt folk allihop. Det var för övrigt roligt att se minen på min syster när det undan för undan under dagen bara dök upp fler och fler bekanta. Särskilt när det var gamla vänner till henne här ifrån stan som hon inte alls väntade sig och som plötsligt knackade henne på axeln. Hon blev klart förvånad.
Jag har av uppenbara skäl känt till det här ganska länge, så man har fått passa sig för att inte försäga sig. Eller bara råka nämna att man skulle iväg någonstans där min syster eventuellt skulle kunna se det. Men bra gjort ändå att ingen i hela det där gänget råkade läcka. Malin, som min syster heter, hade verkligen ingen aning om vad som var på gång.

Hur som helst. Vi överraskade henne på lördagen, gick på Fotografiska, åkte den där båtturen, nu är jag hemma och är klart seg. Känner inte att jag behöver gå in i detalj på båtresan. Men i korthet: det dracks en del, åts en del, skrattades och festades och i dag var de flesta av oss väldigt trötta.
Själv lyckades jag göra tabben att ställa väckarklockan för att hinna till frukosten utan att tänka på att telefonen hade ställt om sig till finsk tid. Så jag klev upp en timme tidigare än vad jag hade behövt.

Själv åkte jag dock upp redan i fredags. Träffade en gammal Kalmarkompis på kvällen och hade det allmänt trevligt. Så det blev en helhelg kan man säga. Och nu har jag hur mycket som helst att ta igen som jag missat på internet de senaste dagarna. Men det får det väl vara värt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home