Tuesday, October 03, 2017

Skit!

Bofors - Pantern 3-4 str (0-1, 3-1, 0-1, 0-0, 0-1)

Onödig förlust. Visserligen ganska jämnt spelmässigt (i en överlag sådär hockeymatch), men BIK hade ändå lite vassare chanser och skapade lägen för att ha kunnat vinna matchen. Dessutom ledning inför sista som tappades till förlust, igen. Det är inte bra. Det enda positiva man kan ta med sig från den här matchen är väl att BIK ändå vann i spel fem mot fem, och att power play stundtals såg ganska bra ut även om det tyvärr inte resulterade i några mål.

Har nämnt det förut, men BIK skulle behöva en målskytt. Det känns trubbigt och som att vi har svårt att utnyttja de lägen vi får och/eller skapar. Såhär långt, och ännu är det bara tidigt på säsongen och mycket kan fortfarande hända, är känslan att det saknas spets. Luckan efter Ejdsell, Calle Persson, lille Larsson, Lennström, Lavoie och Engelage blev kanske större än vad både klubben och vi på läktaren riktigt ville låtsas om. Eller snarare var det kanske mer betydelsefulla än vad någon riktigt ville låtsas om.

Nåväl, bara att ta nya tag antar jag. Fokusera på nästa match och sikta på tre poäng där, bryta spiralen. Kanske är det bara en seger som behövs för att vända på skutan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home