Saturday, November 18, 2017

Pisskit!

Bofors - Almtuna 4-6 (2-1, 0-4, 2-1)

En dålig andraperiod och så var kvällen förstörd. Suck.
Ska man lufta fram något positivt var det dock gött att se att de inte gav upp efter 2-5 inför sista utan verkligen gav det chansen. Och det var inte långt ifrån att det hade kunnat bli 5-5 också. Almtunas sista i öppen kasse efter en olycklig studs med BIK-ögon sett.

Vad man önskar att BIK någon gång kunde vara bra en hel match istället för att nästan alltid ha en dålig period där man ger motståndarna ett handicap på ett par, tre mål.

Jag ska inte låta foliehattigt konspiratorisk här för det är naturligtvis inte så, men med tanke på att Almtuna som ett av seriens absolut sämsta lag i numerärt underläge inte åker på en enda utvisning under matchen, då kan man ju undra om inte Schilken var lite småsugen på tre poäng till Uppsala...
Men skämt åsido så var det inga särskilt uppenbara utvisningar han hade kunnat ta för heller. En och annan 50/50-situation såklart, men inget som var solklart. Tilläggas kan att BIK inte fick mer än en tvåa på hela matchen, så det var överlag en ganska snäll tillställning.

Förbaskat jävla skitsurt med ännu en förlust hur som helst. Vinsterna måste börja komma snart. Annars är risken uppenbar för ett ångestkval framåt vårkanten. Redan nu fyra poäng upp till säker mark, och börjar inte poängen trilla in kan den lucka växa oroväckande fort.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home