Sunday, November 12, 2017

Ännu en söndag

Även söndagen har varit lugn. En tur till Maxi, en promenad i eftermiddagssolen. Fick äntligen Hello Saferide-printen jag köpte förra hösten inramad. Har letat efter rätt ram sedan dess, men nu tyckte jag att den legat så länge att det började bli fånigt så jag köpte en enkel ram på Maxi för att ha tillsvidare, tills jag hittar den där ramen som bara känns rätt. Nu ska jag bara bestämma mig för var den ska hänga också.

Gick ner och gratulerade farsan på fars dag här på seneftermiddan/förkvällen. Gav honom en ganska fin chokladask. Käkade där nere, tog en fika. Inget avancerat firande.

Tydligen har en uggla på något sätt tagit sig in i min farbrors sommarstuga. Den ska farsan tydligen åka och försöka få ut imorgon (min farbror bor i Göteborg, så han kan inte riktigt ta sig hit för att göra det själv). Det kan ju gå hur som helst. Särskilt som min far inte alltid är den som är bäst på säkerhetsåtgärder, och ugglor har ju dels ganska lömska klor och dels kan man nog utgå ifrån att en stressad och trängd uggla kan uppvisa visa aggressiva tendenser. Kan väl säga att jag hade föredragit om de istället konsulterat någon form av expert, men den tanken finns ju dessvärre sällan hos den generationen. Eller åtminstone inte hos män i övre medelåldern. Där ska man minsann klara allt själv. Men vi får väl hoppas att det går bra hur som helst. Och att ugglan i fråga inte är unge som har föräldrarna vakande utanför (känns iofs osannolikt med tanke på november, men ändå).

Jidskog in i BIK:s mål alltså. Det var ett namn jag inte riktigt såg komma (i alla fall inte förrän jag läst MrMadhawks blogginlägg om ryktet igår kväll). Mest för att det var en spelare jag bara haft en vag uppfattning om att han ens finns  och nu snudd på glömt innan jag hörde namnet igen. Tror hur som helst det blir bra. Han vet ju om inte annat vad det handlar om och verkar vara i en ruggig form sett till siffrorna från Danmark.

Tidig morgon igen imorrn. Fy fan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home