Tuesday, August 21, 2018

Inte händelselöst

Hyfsat händelserik dag ändå. Fick kliva upp tidigt för att tvätta. Hann under förmiddagen även med att såväl diska som tvätta håret, kila ner på konsum och ta en promenad. Plus den vanliga morgonrundan på internet såklart. Hängde sedan med en kompis på en lunch på stan, passade på att kila in på systemet när jag ändå var där. När jag sedan kom hem tittade jag på den klassiska svenska thrillern Moln över Hellesta (1956) som visades som matiné. Fixade lite mat och sedan knallade jag iväg för att kolla på hockey. BIK träningsspelade mot Södertälje. Velade ett tag om jag skulle gå eller inte, men kom alltså iväg till slut. Helt okej underhållande match för att vara träningsmatch och försäsong. Snygga mål av BIK, särskilt Forsbergs 1-0 (BIK vann till slut med 3-2 efter sudden) var riktigt tjusigt. Han snurrade bort tre SSK-spelare, bröt in mot kassen och sprätte sedan upp pucken i krysset från nära håll. Så får han gärna göra i seriespelet också. I stort är väl känslan att BIK visar en del klart lovande tendenser i framförallt anfallsspelet, men avslut och pp behöver de nog nöta en del på innan serien startar. Fast det är ju typ en månad dit så det hinner de nog med. Annars är det som alltid svårt att dra några som helst slutsatser av en träningsmatch i augusti. Dels är det långt kvar tills spelet ska sitta perfekt, och framförallt vet man ju inte alls hur de olika lagen lagt upp sin träning varför varken resultat eller matchbild säger särskilt mycket alls.
Måste dock säga att jag tycker det är ett otyg att BIK spelar i tröjor utan namn på ryggen under försäsongen. Blir ju så svårt att lära sig vem som är vem av de nya då.

Men ja, ovanligt fullspäckad dag för min del. Imorgon däremot har jag inget konkret planerat alls, men tanken är att se till att få iväg (minst) en jobbansökan. Vad som händer därutöver återstår att se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home