Thursday, July 25, 2019

Njutbar afton

Riktigt skön kväll. Suttit på balkongen och läst hela kvällen. Ända fram till för en inte jättelång stund sedan när jag fick konstatera att det blivit för mörkt för att fortsätta läsa.
Dagen varm. Riktigt varm skulle man nog kunna säga. Men det går rätt bra. Man får ju anpassa sig liksom. Aktivitet, intensitetsnivå, klädsel, vätskeintag. Sedan kan jag inte neka till att det är skönt att det verkar bli några dagar och inte flera veckor eller månader som förra året. Men som sagt, för att inte vara något större fan av väldigt varmt väder plågas jag inte nämnvärt av det.
Då är det väl värre att jag fått något nageltrångsliknande skit på ena tummen. Har varit några dagar nu. Får hoppas att det får över. Inte minst för att min kvartshypokondriska sida såklart nojar över att det ska bli infekterat och sprida sig till resten av handen. Vilket visserligen aldrig har hänt när jag haft liknande grejer tidigare, men man vet ju aldrig. Skämt åsido, det lär ju ge sig vad det lider och eftersom jag varit med om det förut har jag mina knep, men det är ju likväl drygt medan det pågår.

Imorgon är det redan fredag igen. Då är det bara en vecka kvar till BIK:s officiella ispremiär.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home