Thursday, August 01, 2019

Hann en del

Blev en mycket produktiv morgon och förmiddag idag. Utöver att göra det jag brukar göra på förmiddagarna hann jag också köra tre tvättmaskiner, hänga all tvätt, göra en sats glass (punschglass med choklad i), gå och handla, ta en promenad och äta lunch. Så kan det ju bli när man är uppe tidigt och har några timmar extra till sitt förfogande. Med det inte sagt att jag tänker börja kliva upp så tidigt som standard. Sedan ägnade jag eftermiddagen åt att läsa ut en bok, och under kvällen har jag tittat på rörliga bilder i olika former.

Imorrn har BIK äntligen sin officiella ispremiär, och hockeyns försäsong börjar alltså så smått smyga igång. Det ska jag naturligtvis gå och titta på om inget oförutsett inträffar. Det brukar vara en trevlig tillställning. Ska bli kul att få en första glimt av nyförvärven likväl som att återse de som är kvar sedan i fjol. Och självklart kommer jag inta min vanliga plats på ståplatsläktaren. Det gäller ju att muta in sitt territorium redan från början.
Tänk att få andas ishallsluft igen. Det har jag inte gjort sedan j20 så snöpligt förlorade kvalet mot superelit i slutet av mars. Ser fram emot det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home