Monday, September 09, 2019

Åt rätt håll efter en fruktansvärd natt

När jag klev upp imorse hade jag ännu ont i halsen, och jag var hes. Mycket hes. Viss heshet är ännu kvar, men på det stora hela mår jag mycket bättre nu. Skulle inte säga att jag är frisk, men känner mig inte direkt sjuk heller, om ni förstår hur jag menar.
Natten till idag var dock hemskt. Inte på grund av halsont eller feber eller ens snuva, utan den lätt bisarra överproduktionen av saliv. Jag dreglade värre än en hungrig hund i en korvfabrik. Vaknade jag inte av att halva ansiktet var dyblött av saliv så var det för att halsen gjorde ont när jag försökte svälja det. En sådan natt slipper jag gärna uppleva igen.

Har på det hela taget inte gjort särskilt mycket idag, utan mest koncentrerat mig på att låta kroppen och hälsan återhämta sig. En lugn promenad för att få lite luft, lite läsning, matinén på eftermiddagen. Den sistnämnda var en helt okej underhållande förväxlingskomedi från 1936, Släkten är värst. Thor Modéen fick allt leverera ett par patenterade hähä:n, då mår man gott (eller i alla fall så gott som förkylningen tillåter).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home