Tuesday, October 15, 2019

Snabbare än beräknat

Med facit i hand en smula lustigt att jag så sent som igår gav uttryck för viss oro över om det jag beställt på systemet skulle hinna fram i tid till helgen. För tidigt i förmiddags fick jag sms om att det nu fanns att hämta på mitt lokala systembolag. Så där överträffade de den beräknade leveranstiden en del. Starkt jobbat!
Så knallade iväg frampå eftermiddagen och hämtade den aktuella flaskan. Passade då såklart också på att handla det övriga jag skulle ha därifrån. Så nu är den biten fixad och klar. Gott så.
I förmiddags fick jag också något av ett ryck och gjorde lite glass. Det blev bra. Som det oftast blir.

Imorgon tänkte jag då köra igång med förberedelserna för helgens kalas på allvar. Utöver att jag har tvättstugan (vilket inte har något med kalaset att göra) ska jag städa lite grann, och så tänkte jag smyga igång lite försiktigt med en del av det ätbara som går att förbereda så pass i förväg. Blir nog bra. Sedan fortsätter jag växla upp dag för dag i stort sett. Kommer ha en del att göra som sagt, men som jag också sagt tycker jag ju att det är roligt. Bara man har en plan och vet vad man ska göra så blir det sällan särskilt stressigt eller betungande.

Såg att Ekman-Larsson lämnar BIK. Det var tråkigt. Alltid trist när det av en eller annan anledning inte riktigt klaffar med ett nyförvärv. Man kan ju tänka sig liksom hur det är att komma till en ny klubb, hoppfull och spänd och med tillförsikt inför säsongen, och så blir det bara fel. Man lider ju med spelarna i fråga när det blir så. Får hoppas att han hittar en ny klubb att spela i så fort som möjligt.

På tal om något helt annat passade jag på att blåsa upp några ballonger i eftermiddags. Sedan kom jag på att det kanske inte var skitsmart med tanke på att jag ska dammsuga imorgon och de då mest kommer vara i vägen. Aja, tur då att jag inte blåste upp alla ballongerna på en gång.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home