Friday, August 28, 2020

Klassisk fredag

Haft en lugn och riktigt trevlig fredag. En riktigt klassisk fredag skulle man rentav kunna säga med ett glas vin, noggrann läsning av kvällstidningen, musik och så vidare. Dessutom fick jag riktigt skönt flow på skrivandet i förmiddags och fick till ett stycke som jag spontant är riktigt nöjd med.

Som grädde på moset gick BIK och vann försäsongens första träningsmatch också, hemma mot Västerås. Inte för att träningsmatcher väcker några större känslor (ännu mindre när man inte får går och titta på dem) eller betyder särskilt mycket resultatmässigt men det är ju alltid trevligt att vinna och att tvåla dit Västerås.
Bara att hoppas att publiktaket höjs ytterligare innan seriestart så man får gå dit och titta. För är det 500 som gäller lär det bli snudd på omöjligt att lyckas få en plats. Såg i lokalpressen att med en sådan gräns och de avstånd som gäller kommer BIK bara kunna ta in en bit över 300 på läktarna (pga begränsat antal sittplatser och bara omkring var tredje stol kommer kunna användas av avståndsskäl), och om vi då räknar med att ett gäng av de platserna går till sponsorer så well, då finns det inte många plåtar kvar att göra upp om. Blir det sedan så att säsongskortsinnehavare får förstatjing så är jag rökt, för jag har inte möjlighet att slanta upp för ett säsongskort. Men det skiter vi i nu. Den dagen den sorgen osv.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home