Thursday, November 05, 2020

Otäck känsla

En vanlig dag idag också. Jobbat. Om än kanske inte riktigt som planerat då jag inte fått tag på en person jag försökt ringa för att ställa några frågor. Å andra sidan så är väl det också att jobba, att försöka få tag på folk är ju en inte oansenlig del av mitt jobb.

Kollat på CNN av och till. Har ju dock inte hänt särskilt mycket under dagen. Må se någorlunda lovande ut, men jag har en otäck känsla i kroppen. Känns som att det är lite, lite för mycket att hämta in i PA och GA, och för litet försprång i NV och AZ. För att använda en oerhört sliten klyscha så är det onekligen en rysare. Alldeles för mycket så för att det ska kännas bekvämt.

För övrigt fascinerande hur ett så pass rikt och utvecklat land som USA kan ha ett så efterblivet system för att räkna röster att vi nästan två dygn efter att valet avslutats fortfarande inte har en aning om vem som vann. Nu finns det ju skäl till det med många förhandsröster och att det är väldigt jämnt, men ändå. Vissa delstater kanske borde åka på studiebesök till i princip valfritt europeiskt land och se hur man får upp lite tempo på rösträknandet?

Inga särskilda planer för morgondagen. Fortsatt jobb. Antagligen fortsatt tvångsmässigt kollande på nyhetskanalerna. Så får vi se om det kanske blir anledning att hälla upp en liten punsch för att fira/sörja ett resultat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home