Tuesday, May 11, 2021

Trodde jag skulle vara tröttare

Uppe tidigt imorse pga jobb. Känner mig dock förvånansvärt otrött för att ha klivit upp så tidigt som jag gjorde och sedan jobbat mest hela dagen. Eller i alla fall gjorde jag det till jag satte mig här. Vi får väl se om jag lyckas hålla mig vaken tills jag går och lägger mig eller om jag kommer sitta här och nicka till vad det lider.
Imorgon ser det ut att bli lite lugnare, men å andra sidan kommer jag behöva jobba en del på torsdag trots att det är röd dag. Så som jag sa i går, det jämnar ut sig. Hade visserligen föredragit att gasa på med jobb imorgon i stället och sedan förhoppnings kunna unna mig lite långhelg, men nu är det som det är och inte mycket att göra åt. Får hoppas att det jag ska göra på torsdag går snabbt och smidigt så jag i alla fall kan ta eftermiddagen off. Skulle hemskt gärna vilja ta ett glas vin på balkongen då om vädret tillåter.

Dagens jobbutflykt gick hur som helst bra. En sväng till Kristinehamn för ett par intervjuer. När man åker iväg sådär har det ofta fördelen att hjärnan hinner processa intervjuerna medan man sitter och kör, så det går ganska smidigt att få ur sig texten när man kommer hem och sätter sig för att skriva. Det tycker jag är bra.

Ägnat kvällen åt att läsa. Det är inte så dumt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home