Friday, July 23, 2021

Som vanligt under sommaren typ

Lugnt och inte alls särskilt spektakulärt. Idag också.

Kollade lite grann på OS-invigningen. Slog på mitt i när länderna höll på att marschera in. Varför gick de inte i bokstavsordning som de brukar? Eller var det någon sorts japansk bokstavsordning? Hur som helst stängde jag av när de började sjunga Imagine med någon barnkör och sångare från alla världsdelar. Då blev det alldeles för plågsamt mycket pekoral.

Häromdagen när jag var ute på promenad åkte en djurtransport lastad med grisar förbi. Strax  därefter när den hamnade så att vinden drog med sig dess avdunstningar mot trottoaren höll jag på att spy. Att säga att de luktade satan vore en underdrift. Var på riktigt tvungen att gå och hålla för näsan tills "doften" passerat. Hemskt. Att man ens får köra sådana transporter genom stan. Av det lilla man såg var grisarna gullia dock.

Min vanliga webbläsare har såvitt jag vet inte börjat fungera än. Tänkte låta den vila ett par dagar och se om den hämtat sig sedan.

Såg att de öppnar för drop in för andra vaccindosen till veckan. Kan kanske vara idé på att utnyttja så är det gjort. Fast å andra sidan har jag ju tid för andra dosen bokad första veckan av augusti, så blir ju ingen jätteskillnad om jag använder den bokade tiden istället. Vi får se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home