Thursday, July 15, 2021

Värmeslött

Typiskt värmeslö sommardag. Har mest suttit och läst. Under kvällen på balkongen. Bra promenad på dagen, men var rätt svettig när jag kom in. Nyss när jag tittade var det ännu 23 grader ute. Kom dock på att jag måste fixa veckans helgtips till imorgon, så då var det lika bra att gå in.

Ännu så länge den här sommaren har det visats dåligt med filmer man vill se på tv. Brukar ju annars kunna visas en del gött sommartid, men hittills uppenbarligen inte i år. Är det streamingtjänsterna som lagt beslag på allt? Eller är det ingen som tyckt det varit lönt att försöka konkurrera med fotbolls-em och kommande OS?

Har på tal om läsning kommit in i ett riktigt gött lästempo här under juli. Fortsätter jag i samma takt (vilket jag nog inte gör då jag har en del rätt tjocka böcker som ligger och väntar) kommer jag slå det personliga rekordet för flest lästa böcker på en månad med bred marginal. En mer realistisk bedömning är väl att det blir en tangering av rekordet, möjligtvis att jag slår det med en bok. Blir spännande att se hur det utvecklas.

Behöver dock bara läsa sju böcker till för att ha läst fler än vad jag gjorde på hela förra året. Det vågar jag mer eller mindre lova att jag kommer göra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home