Monday, November 29, 2021

Batteridrivet

När jag skulle ställa fram min elljusstake igår fungerade den inte. Lamporna verkade hela dock, så det var inte mycket annat att göra än att investera i en ny. Fick leta lite för att hitta en vanlig simpel trekantig adventsstake i någorlunda standardutförande, de flesta kändes alldeles för designade och snitsiga, jag ville ju bara ha en gammal hederlig enkel modell. Hittade dock en till slut. Upptäckte dock först när jag kom hem och packade upp den att jag hade råkat köpa en batteridriven ljusstake. Det var väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Finns ju roligare saker att lägga pengar på än batterier. Men men, får väl gå för i år i vilket fall och så får vi se vad jag tycker om den sedan. Skulle jag inte tycka att den är bra eller om det behöver bytas batterier för ofta eller så får jag väl skaffa något annat nästa år och skicka den här på loppis.

Idag har det väl annars varit en måndag som inte utmärkt sig sådär särskilt. Har ägnat mig åt jobb, gjort ett par ärenden på stan. Kilade ner i källaren och hämtade upp den knappt halva back med must som blev kvar från förra julen. Är ju säsongspremiär på onsdag. Och så beställde jag en tidigt julklapp till mig själv.

Imorgon ska jag åka till Fjugesta en sväng. Igen. Först har man aldrig varit där, sedan åker man dit två gånger med bara några veckors mellanrum. Det är lustigt hur det kan slumpa sig ibland. Sedan kan det nog dock dröja innan jag har något ärende dit igen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home