Thursday, November 18, 2021

Späckade dagar

Jobbat och tvättat. Det är väl så man kan sammanfatta den här dagen. Klev upp för att tvätta. Satte mig sedan för att skriva färdigt texten om gårdagens besök på Försvarsdagarna. Försökte skriva den i en lite mer personlig ton, kanske mer som en betraktelse än ett vanligt nyhetsrapporterande referat. Vet inte om jag lyckades. Men den var ganska rolig att skriva. Kommer antagligen bli en annan text om eventet i papperstidningen sedan. Det är så pass långt kvar till nästa nummer så en "den här grejen hände"-artikel skulle hinna bli obsolet tills dess.

Frampå eftermiddagen knallade jag ner till kommunhuset för en pressträff om Motorsporveckan. Blev en nyhet. När det väl var publicerad lite tidigare ikväll unnade jag mig ett glas vin (well, knappt ett halvt för det var vad som var kvar i flaskan) och sjönk ner på soffan. Ska få ut helgtipsen och har en liten grej att göra klart imorgon, men annars är jag i princip färdigjobbad för veckan. Är delvis av jobbet, delvis av den pga tvättid tidiga morgonen rätt trött, lite sliten. Men det hör väl till antar jag.

Har varit ett par rätt intensiva dagar, men både försvarsdagarna och dagens pressträff var rätt trevliga och kul jobb. De har haft lite annan karaktär än de jobb jag vanligtvis åker på, så det har brutit av lite i vardagen och det är ju alltid trevligt.

Tvätten? Jodå, det gick fint. Det blev både rent och torrt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home