Tuesday, November 30, 2021

Könsord!

Bofors - Björklöven 2-3 (1-2, 0-1, 1-1)

Tung förlust. Vi spelade egentligen helt okej, var definitivt inte sämre än löven utan i alla fall stundtals det bättre laget. Men skärpan och effektiviteten finns inte riktigt där, vi har svårt att ta oss in på kassen och skapa de riktigt vassa chanserna. Sedan blir det såklart extra surt att en billig utvisning (som åtminstone från där jag stos såg ut som att den borde föregåtts av en lövenutvisning) och en målvaktstavla blir avgörande. Samtidigt, löven fick två PP och gjorde två mål, må så vara att ett av dem kom efter en turlig studs. VI gjorde inget PP-mål på fem försök och spel sex mot fyra på slutet.

Det har känts så ofta såhär långt den här säsongen, som att spetsigheten inte riktigt finns där, som att vi är väldigt ineffektiva. På sätt och vis känns det som att vi har många skickliga och bra spelare, men delvis saknar matchvinnare. Det är oroande om det fortsätter så. Effektiviteten och målskyttet måste upp. Missflyt med studsar kan man ha ibland, men det känns som att man har missflyt med studsar mest varenda match.

Men som sagt, spelmässigt ändå en helt okej insats. Gäller bara att få till det där sista också, och se till att utnyttja chanserna när de dyker upp. Var väl ett par tre mer eller mindre öppna kassar som missades idag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home