Friday, February 04, 2022

Julölsshopaholic

Åkte iväg på jobb runt lunch. Fick sällskap i bilen av farsan som ville åka med för att köpa björnkött. Fast mest tror jag att han är lite rastlös som pensionär och ville ha lite miljöombyte. Eftersom jag ändå var inne i stan i Kristinehamn smet jag in på systemet där för att se om de hade någon kul öl som inte finns här. Hittade en norsk julöl jag inte sett förut i det tillfälliga sortimentet. Rätt dyr, men den fick åka med ändå. Köper man bara en och gör det en gång kan det vara hänt att den kostar mer än man vanligtvis lägger på en öl på systemet. Man kan tycka att jag har julöl så det räcker ändå (har ju rätt mycket kvar av lagret jag  samlade på mig före jul), men julöl fortsätter ju att vara gott hela vintern och när det nu var en för mig alldeles ny sort kunde jag inte riktigt motstå det. Är eventuellt något av en julölsshopaholic.

Därefter har det väl inte hänt så himla mycket. Tittade på På spåret så klart. 39 poäng, men tycker nog att jag borde haft ett par till åtminstone. Fast slog ju båda paren i alla fall, även om det var med minsta möjliga marginal. En mycket givande chatkonversation om huruvida artister blir bättre eller sämre av att odla mustasch.

Imorgon är det lördag. Då ska jag försöka se lite OS, jag ska dricka en öl, högst sannolikt kolla på mello och någonstans under dagen försöka hinna lyssna på veckan Flashback Forever också. Och läsa. Det blir fullt upp må jag säga.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home